Sep’on Heartfulness Centre

More than just a place to stay, we’re here to offer you a wide range of activities and experiences, to help you connect with your mind, body and soul, and find peace from within.

Our story

Nested in the heart of Nha Trang, woven by the philosophies of Mindfulness and Heartfulness, Sep’on is not just a place to stay, we are a place to thrive, to connect with your inner self, and to find serenity amidst the bustling cityscape.

Sep'on Facade
Our rooms and living spaces

Living Space

Our living concept celebrates the profound interconnection between humans and nature. Our sustainable architecture and lifestyle are not only kind to the environment but also kind to your soul.

Healing Space

Our co-healing concept seeks to integrate the practices of mindfulness and heartfulness seamlessly into the rhythms of your daily life. Here, they are not separate activities but an intrinsic part of your journey in the busyness of life.

Exclusive meditation, yoga and sound healing experience
Unique workshops and retreats

Retreats and Workshops

Find out exclusive workshops and retreats for your mind, body and soul.

Garden Tranquil Bar & Café

The ground floor houses a café seating area and a cozy 6-seat bar, flowing upwards to a mezzanine space dedicated to reading and relaxation, allowing guests to savor the open air and connect with the elevated surroundings.

Communal space for guests
Our contacts

Find us

150 Dã Tượng, Vĩnh Nguyên, Nha Trang, Việt Nam
+84 966 08 62 08 (Zalo/ WhatsApp/ Viber)
Instagram: @seponcentre
Facebook: Sep’on Heartfulness Centre
Email: sepon.official@gmail.com


As seen on…

“The project has cultivated a sense of “biophilia,” teaching us to “sense and cherish” these empty spaces and expressions of beauty, inspiration, enchantment, tranquility, stillness, and intimacy”

“Here, doors are opened not only by demand but by the gradual realization that humans must learn to adapt, respond, and find joy in this way of life.”

“Through the composition of ‘cubes’ and the public areas together with staircases, providing a non-stop adventure to discover different places throughout the building”

“we’ve created a place that encourages engagement, observation, empathy, and a deep appreciation for native ways of life”

“The arrangement of these spaces—a continuous exterior and discrete enveloping volumes—fosters an environment where people can tangibly feel and perceive the invisible”

“Chúng tôi tìm cách biến không gian này thành một chốn yên bình, tựa khu vườn treo trên hệ thang xoắn được gắn vào tường.”